Welkom op de veel gestelde vragen pagina!

Op deze pagina zijn de meest gestelde vragen aan onze klantenservice te vinden, hopelijk kunnen wij je hiermee verder op weg helpen!

Op onze webshop zijn momenteel de volgende sportsupplementen te vinden: Creatine, Pre-workout, Whey eiwitpoeder en mass gainer. deze supplementen zijn met elkaar te combineren. wanneer je op een supplement klikt krijg je extra opties te zien, op deze manier krijg je kortingen voor het samenstellen van sportsupplementen.

Bij elke combideal krijg je standaard een shakebeker, een combideal is een samenstelling van ten minste 2 sportsupplementen. de scoophouder telt niet mee bij deze actie. shakebekers zijn ook los verkrijgbaar.

De verzendtijden zijn opgedeeld. er is onderscheid gemaakt tussen sportsupplementen en fitness toebehoren aangezien deze moeilijker te vervoeren zijn.

Sportsupplementen worden dezelfde dag verzonden als dat deze bsteld zijn, deze zijn dus de volgende dag in huis mits er voor 16:00 besteld is.

In Arnhem geldt: sportvoeding voor 16:00 besteld, vanavond in huis.

Andere producten op de website worden verstuurd wanneer besteld. het verzenden van deze producten is ingewikkelder, afhankelijk van het product kan dit 1 tot 3 werkdagen duren

Als u een bestelling wilt annuleren moet u direct contact opnemen met ons! wanneer het product al verzonden is is het namelijk niet meer mogelijk om het te annuleren. 

mocht het product nog niet verzonden zijn dan is het gemakkelijk te annuleren en krijgt u kosteloos uw aankoopbedrag teruggestort op uw rekening.

 

Om met ons in contact te komen volgt u de volgende stappen:

  1. klik op het logo van de website
  2. klik in de rechter bovenhoek op het menu
  3. zoek de optie “contact opnemen”
  4. vul het formulier in of neem op een andere mogelijke manier contact op

of klik hier om direct op de pagina te komen.

Jazeker, alle producten zijn gemaakt conform de Nederlandse regels van de voedsel en waren autoriteit. 

Ook is alles uitgebreid getest om ervoor te zorgen dat u geen problemen zult ondervinden.

Alle sportsupplementen zijn geproduceerd in Nederland.

Het bedrijf dat onze sportsupplementen levert is Concentrate supplements. klik hier om meer te weten te komen over dit bedrijf.

Bestellen buiten Nederland is momenteel helaas niet mogelijk aangezien wij de kwaliteit van onze producten graag willen waarborgen. 

het is mogelijk dat we in de toekomst wel zullen leveren aan het buitenland.

Ja, dit is natuurlijk mogelijk. een grotere hoeveelheid (meer dan 10 stuks van 1 product) sportsupplementen is te bestellen via contact met onze klantenservice, zij zullen je verder helpen met je bestelling.

Het is ook mogelijk om grote hoeveelheden (meer dan 4 stuks van 1 product) fitnessapperatuur te bestellen, hiervoor neemt u contact op met onze klantenservice. 

 

Is uw vraag niet beantwoord?

Jammer om te horen dat uw vraag niet beantwoord is. Wij willen u graag helpen! klik hier om direct contact op te nemen met ons.

Winkelwagen
Scroll naar boven